Concert col·legial de nadal ’14

El passat 17 de desembre va tenir lloc el concert col·legial de la primera etapa d’aquest curs 2014-2015 a la sala de conferències del Penyafort. Amb la presentació del concert pel Cap d’Estudis Marc Codes varen il·lustrar-la un cor a capella interpretant l’inspecteur mène l’enquête.

El concert va comptar amb les brillants actuacions dels músics residents com el pianista Eduard López i les clarinets Rosa Torres i Claudia Franco interpretant el Konzrstück op.114 de Mendelssohn; el Preludio p. 23 No.5 en Sol m. De Rajmáninov pel pianista Eduard López; Verano Porteño d’Astor Piazzolla per la guitarrista Tecla Legasa; Your Song d’Elton John amb Antoni Vallejo a la veu, Tecla Legasa a la guitarra i Roberto R. Maura al piano.

Finalment es donà pas a la Coral del Penyafort que oferiren una nit temàtica amb les obres del famós musical Grease: Summer Nights, We Go Together i You’re the One That I Want, tot dirigits pels excol·legials Gonzalo Bañeres i Cristina Moran, a més del col·legial Jordi Piqué i acompanyats instrumentalment per Andreu Cecília a la bateria; Albert Fàbrega i Luís Munárriz al piano i Adrián Grande al contrabaix. Finalment donaren un toc de nadal al concert interpretant Quan somrius de Glaucs, acompanyats de Francesc Lluís Salvadó. Els cantaires que conformen la Coral del Penyafort són: Gemma, Maria, Helena, Xim, Ignasi, Toni, Albert, Fran, Jazel, Guillem, Xim, Maria, Montserrat, Tecla, Blanca, Alba, Laura, Isabel i Luz.

Moltes gràcies a tots els músics que varen fer possible el concert; a n’Elies M. Gil per l’organització des de la Comissió de Música, als directors de la coral pel seu esforç, dedicació i constància; a en Marc com a Cap d’Estudis del Col·legi i finalment a tots els que vàreu assistir per gaudir d’una nit musical de la mà dels nostres companys.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s