MONTSEROCK ’14

Amb moltes ganes i il·lusió va tenir lloc el passat dijous 11 de desembre l’esperat Montserock, el qual feia setmanes que estava al cap de tots aquells músics que tant esforç i compromís li havien dedicat. Les actuacions reflectiren l’entusiasme dels seus intèrprets en tot moment, així com l’emoció dels col·legials que hi varen assistir com a públic, els quals varen omplir fins el límit la sala d’actes com sol passar cada any.

El concert comptà amb cançons variades de grups molt coneguts: America, One Republic, The Beach Boys, Txarango, Pereza, Ska-P, Kaotiko, Manel, Jason Mraz, Imagine Dragons, Blue Swede… I cal destacar el nombre considerable de “mixs” o mescles de vàries cançons que es van fer per aquest concert: unir AC/DC amb Queen, reunir els temes de Tomeu Penya i de Green Day i molt important també la presència d’un mix fet i interpretat només per noies, el Ladies Mix, que les agrupà en aquest espectacle. Com cada any, alguns ex-col·legials amb melancolia dels concerts del Col·legi s’uniren per participar en el concert, en aquest cas interpretant My Sharona de The Knack.

Tot en conjunt va oferir una nit agradable per totes i tots, que no hagués estat possible sense l’entusiasme infinit dels col·legials que hi participaren i que aportaren els seus instruments; gràcies a en Jesús i n’Elies per l’esforç en l’organització, al públic, a en Marc Codes com a Cap d’Estudis i al Col·legi Major per fer possible el concert. A tots, moltes gràcies.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s