Presentació del repte d’Imagine Express

10 de febrer.

Avui ens han vingut a presentar una gran oportunitat, poder ser un dels “dreamers” de l’Imagine Express 2015. Un viatge de 5000 min en tren, amb el recorregut Barcelona – Paris – Londres – Barcelona.

Durant el viatge 36 dreamers (participants), en grups de tres (un creatiu, un desenvolupador i un venedor) hauran de desenvolupar una app. Els diferents grups competiran entre ells, i el grup guanyador presentarà la seva app al Mobil World Congress, i rebrà ajuda per continuar desenvolupant el seu projecte.

Desprès de la presentació, un dels participants i el guanyador de l’any passat ens han explicat la seva experiència a l’Imagine Express. Els dos tenen grans records d’aquell cap de setmana, des de nits de quatre hores i viure a base de cafè; fins a la magnifica experiència d’estar en un mateix dia a tres ciutats fantàstiques, com són Paris, Londres i Barcelona. Però sobretot han destacat la bona relació entre els participants, de la qual han sorgit grans amistats. Però Imagine no ha sigut tan sols un cap de setmana, sinó que els hi ha condicionat la vida, donant-los noves oportunitats: ara estan treballant en projectes propis, i fins i tot en empreses pròpies, que de moment semblen tenir un gran futur.

Ens han presentat una gran oportunitat que val la pena aprofitar. Imagine Express 2015, un tren que no et pots perdre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s