El concepte de performance amb el grup Nus-Nu

El passat 8 d’abril hem pogut comptar amb una brillant actuació del grup Nus-nu, un grup d’estudiants artistes en el qual s’inclou l’ex-col·legial Anna Roca i que amb molt de gust ha accedit a explicar-nos l’origen del projecte i la seva actuació al Col·legi Major.

El grup de performance Nus-nu, va sorgir a partir d’una assignatura d’estudi del cos i de la performance de Belles Arts, un grup d’estudiants ens va interessar i motivar de tal manera que vam decidir seguir experimentant fora de l’àmbit acadèmic. Vam presentar el nostre projecte a la directora de CMU i ens va obrir les portes, ja teníem espai on treballar i mostrar el nostre projecte.

L’actuació va consistir en 3 performances. La primera, “Per?for?mance!”, era introductòria al concepte performance, en aquesta, dèiem paraules que la defineix i improvisàvem amb les nostres accions. A continuació “Però sí, però no” mostrava les tensions, emocions contradictòries i lligams entre dues persones i la seva tortuosa relació. I per acabar, “Crisàlide” on les performers ens convertíem es formes orgàniques a través d’unes peces del llana que embolcallaven el nostre cos, i finalment sortíem a l’exterior amb l’ajuda del públic.

Grup Nus-nu: Anna Bonfill Ribas, Anna del Bosque, Raquel Mata Marí, Emma Regada Garbayo, Anna Roca Barbarà, Raquel Sesma Ramón i Sabina Vilagut Balart

Aquí podeu veure una mostra de la performance que varen dur a terme:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s