Taller de Taekwondo al Penyafort

N’Anna Clua ens explicarà en què ha consistit el taller de taekwondo al Col·legi Major aquest curs. Li volem agrair a ella i a en Jorge Arenas el seu esforç i dedicació en l’elaboració d’aquest projecte cada setmana.

Per que vam començar?

Tot va començar el dia del Penyaball ‘14 (exhibició de final de curs de l’activitat de ball), en el qual vam fer una coreografia integrant diferents hobbies/modalitats esportives al ball, una de les quals va ser el Taekwondo. Això a la gent li va agradar molt i ens van preguntar si ens veiem amb ànims de dur-ho a terme com una activitat més del Penya per l’any vinent, així que ho vam pensar i vam acceptar el repte.

Estem contents com a professors?

Els professors som el Jorge Arenas i l’Anna Clua ambdós cinturó negre, hem practicat aquest art marcial tota la vida i al mateix gimnàs (Do San Lee de Lleida). En un principi estàvem nerviosos per si podríem transmetre tot allò que ens ha enamorat del Taekwondo i alhora aconseguir que els practicants novells trobessin una bona motivació per venir a classe. I la veritat es que estem molt contents i orgullosos de tot el grup classe ja que veiem que venen amb molta il·lusió i ganes d’aprendre quelcom nou cada setmana, i sobretot, passar una bona estona.

Que fem a les classes?

Les classes es basen en ensenyar la base del Taekwondo i sobretot, la seva part pràctica com a defensa personal. Així que fem combats amb proteccions reglamentaries, poomsae (combat imaginari a quatre bandes), patades, moviments de defensa i atac, caigudes, una mica de vocabulari … Però per damunt de tot, passar-ho d’allò més BÉ!

Com ho ha rebut la gent?

En un principi es va apuntar moltíssima gent, però a mesura que la feina s’acumula i venen els exàmens hem acabat sent un grupet de 15 PENYATAS amb molt bon rotllo que venim a desconnectar del dia a dia i aprendre quelcom nou d’una altra cultura classe rere classe. Així que intentem combinar la seriositat del Taekwondo amb bon humor i reptes, per motivar-los i que es quedin amb ganes de més.

Exhibició de final de curs

Es la part més bonica de tot el curs ja que tens l’oportunitat d’ensenyar a la resta el que has après durant l’any. Per altra banda, és una altra manera de fer el Taekwondo ja que combinem la música amb les diferents modalitats del taekwondo (poomsae, combat, trencaments, face to face …) i espectacle.

Animem a tot penyata a venir el dia 20 de maig a veure la 1ra PENYA EXHIBICIÓ de Taekwondo a la història del CMU Penyafort-Montserrat. Us hi esperem!

Un pensament sobre “Taller de Taekwondo al Penyafort

Deixa un comentari